spongebob-e1415033970896

Am avut o săptămână urâtă, așa că filmul ăsta a venit la țanc! Un pic de brain wash îmi trebuia, drept urmare  m-am prezentat la datorie, ca un cronicar ce caută relaxare, și mai puțin ca unul care e pregătit doar de recenzie.

Sponge Bob este – clar – un film pentru ăia mici, care vor fi topiți după personajul ăsta colorat, veșnic zâmbăreț- pe care îl suspectez, ca și pe toate celelalte, de o formă de retard – prezentat în cel mai hilar și benefic mod. Numai așa poți fi fericit și vesel la modul absolut- în fapt o lectie pentru noi ceilalți, angoasați de lumea dementă în care trăim. Lecția pe care o servește Sponge Bob este una de abordare a vieții cu un tonus excepțional și cu un abandon  aproape molipsitor.

Și dacă la primul film al seriei a scris scenariul, acum Paul Tibbitt este și regizor, dar și producător executiv.

Spongebob

În distribuție îl regăsim pe Atonio Banderas pe care nu știu ce gând l-a “animat” să accepte rolul ăsta, muuult sub talentul lui atât de special și total subestimat de cinematografia de la Hollywood, dar nu și de cea spaniolă. El este Burger Beard, un pirat/vânzător ambulant de chiftele, aproape neconvingător în combinația asta cu personajele animate ale filmului.

Subiectul este unul care se asortează perfect cu lumea lui SpongeBob, fericit grataragiu în Bikini Bottom și maestru al prăjitului acestor chiftele magice, după care aleargă ca în transă populația orașului dependentă de minunatele tocături a căror rețetă secretă este furată, regasită și iar furată, într-o mișcare zăpăcificantă în care se fac și se desfac alianțe. Totul în scopul redobândirii de către bikini(lo)botomezi a obiectului adoratiei lor culinare.

spongebob-film-trailer2-580x303

Personal , posed o pereche pe pantaloni de pijama cu rânjitul de SpongeBob, care îmi și place la nebunie, așa că mă declar și eu narcotizată de mișcarea browniană a filmului cu personajele lui …speciale, care au nevoi asortate și în cinstea lui/lor am să îmi ofer un burger vegetal!

Poftă bună la vizionare!

Regizor: Paul Tibbitt

Scenariu: Glenn Berger, Jonathan Aibel

Cu: Tom Kenny, Antonio Banderas, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Slash, Jesica Ahlberg, Carolyn Lawrence

Comentarii
  1. Sheryl spune:

    The greatest deer antler velvet extract has been acquired by your research and imported it
    from New Zealand.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s