Horrible-Bosses-2

Întotdeauna am fost de părere că e loc sub soare pentru oricine/orice și că fiecare producție (film, muzică, pictură,literatura etc ) își va avea publicul dedicat, după cât și cum comunică. Așa se face că niciodată nu voi spune despre o creație că nu merită văzută, cu atât mai mult cu cât fiecare are dreptul la propria lui judecată și – mai mult – în oricare film poți găsi ceva de învățat. Așadar, eu vă dau doar niște repere ce decurg din backgroundul meu cultural, asta însemnând că sunt pur subiective.De rest se ocupa fiecare cu mintea din dotare!

După ce acum trei ani prima parte- Horrible Bosses- a fost regizată de către Seth Gordon, această continuare i-a fost încredințată lui Sean Anders, un regizor ”ocheiuț” și un scenarist mai cunoscut pentru: Mr. Popper’s Penguins (2011), We’re the Millers (2013) și, poate pentru  Dumb and Dumber To, pe care-l vom vedea peste câteva zile. Cine a văzut primul Horrible Bosses și i-a plăcut, va veni cu siguranță și a doua oară. De ce? Pentru că e aceeași supă, poate ușor mai încălzită, dar care are în plus trei câștigători de Oscar: Jamie Foxx ( care a marcat și în prima parte), Christoph Waltz și Kevin Spacey (prezent și el în prima parte). Asta îi poate da punctaj mai bun și încasări mai mari. Ceea ce a fost greșit din start a fost încrederea regizorului că nu se poate întâmpla nimic rău cu această continuare. BA DA! Și asta în cazul în care vrei să fii și scenarist, crezând ca așa va ieși mai bine filmul, ai mai puțină bătaie de cap și mai suplimentezi foloasele financiare personale.

Kevin spaceyHorrible-Bosses-Film-Still-Jamie-Foxx-Jason-Sudeikis

Jamie Foxx și Kevin Spacey (ar fi putut să aibă un rol mai substanțial, pentru că era destul loc) au fost singurii actori care m-au mai activat, pentru că Jennifer Aniston a fost jalnică, Sudeikis ușor confuz, iar Jason Bateman distrat nevoie mare. Pentru mine pierderea mai mare a constat în lipsa poantelor cu tâlc! Dar, în schimb, a crescut numărul cuvintelor vulgare aruncate alandala. Iată cum poți da la temelia unui film, care are actori buni, cu un scenariu dezlânat si pe acel principiu: las-o, mă, că merge așa!

Pe de altă parte, Horrible Bosses 2 este o comedie, plină de clişee şi glume porcoase, dar care pot atrage un public! Și fiindcă se apropie sărbătorile de iarnă, e un motiv să te tragi la cald și popcorn și să petreci cu amicii sau amicele hăhăind, pentru că râsul nu îngrașă și chiar face bine la sănătate.

Eu zic că nu va exista Horrible Bosses 3, dar dacă asta se va întampla atunci va fi ”horrible”. Așa am zis și la Hangover 2 și… s-a întâmplat! 🙂

Regizor: Sean Anders

Scenariu: Sean Anders, John Morris

Cu: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Chris Pine, Christoph Waltz

Comentarii
  1. Just wish to say your article is as astonishing. The clearness to your put up is
    simply nice and i could think you’re a professional in this subject.

    Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to stay
    up to date with coming near near post. Thanks a million and please keep up the rewarding work.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s