EQUALIZER- ULTIMUL CAPITOL din 1 septembrie in cinematografe

Posted: 26/04/2023 by michaelaplaton in Știri, Film
Etichete:, , , , , , , ,

Prima zi de toamna va marca si debutul in cinematografe a unui nou capitol al unei serii care ne-a captivat cu scenariul, actiunea si jocul acaparant al lui Denzel Washington, care este protagonist.

Scriptul se inscrie in acelasi trend si promite mult. De când a renunțat la slujba pt guvernul american, Robert McCall (Denzel Washington) vrea sa-si echilibreze viata , si in contrapartida cu lucrurile oribile pe care le-a făcut în trecut ajunge sa fie un justitiar pentru cei oprimați. Cand gaseste un loc în sudul Italiei pe care sa il poata numi „acasa”, el descoperă că noii săi prieteni au mari probleme cu interlopii locali. Pe măsură ce evenimentele se precipita mortal, McCall știe ce are de făcut: să devină protectorul prietenilor săi luptand împotriva mafiei. V-am captat atentia?

Regizat tot de Antoine Fuqua, care „coregrafiaza” cinematografic scenariul lui Richard Wenk, filmul de bazeaza pe seria tv creata de Michael Sloan si Richard Lindheim, si ii are in rolurile principale pe Denzel Whashington, Dakota Fanning si David Denman.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s