Rooney Mara va fi Audrey Hepburn intr-un film regizat de Luca Guadagnino

Posted: 13/01/2022 by michaelaplaton in Știri, Film
Etichete:, , , , ,

Timp de peste un deceniu, Rooney Mara a captivat publicul prin aparitiile ei in roluri profunde si emoționante, de la The Girl With The Dragon Tatoo, Carol și O poveste cu fantome până la seducătorul film noir Nightmare Alley al lui Guillermo del Toro.

  Si desi are deja doua nominalizari la Oscar, următorul film, ar putea fi cel mai important film al ei de până acum, caci urmează să o interpreteze pe Audrey Hepburn într-o viitoare dramă de la Apple, un biopic despre viața și activitatea celei care a fost un icon al cinematografiei, modei si activismului umanitar.

Iar pielea de porțelan a Marei, sprâncenele care provoacă invidie și înclinația pentru rochiile negre, concepute de Givenchy sunt date care o recomanda pe Rooney pt acest rol.

Si pentru a intregi stirea pe care gasit-o in Vogue, la cârma filmului va fi Luca Guadagnino, lăudatul regizor al filmelor I Am Love, A Bigger Splash și Call Me by Your Name, în timp ce dramaturgul Michael Mitnick va scrie scenariul. Detaliile scriptului rămân evident secrete, dar pentru cei care caută indicii recomad  Audrey, documentarul din 2020 care

o urmărește pe actrita din copilăria ei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial până la perioada ei de balerina la Londra și drumul pana la statutul de star la Hollywood în anii ’50. Noua productie  ar putea aborda  și poveștile din spatele celor mai cunoscute filme ale ei (Roman Holiday, Sabrina, Funny Face, Breakfast at Tiffany’s, My Fair Lady), sau munca de activist UNICEF.

Nu este nici singurul proiect despre legendara actrita aflat în prezent în dezvoltare. În aprilie 2021,  Jacqueline Hoyt, ale cărei credite anterioare includ The Good Wife, The Leftovers și The Underground Railroad, a anuntat ca va scrie un serial TV care descrie anii de formare ai lui Audrey Hepburn, bazandu-se pe scrierile jurnalistului Luigi Spinola și ale fiului actritei, Luca Dotti, serie care urmează să fie produsa de Wildside, compania din spatele productiilor The Young Pope și My Brilliant Friend. Care poveste cu Audrey Hepburn va ajunge prima pe ecrane? Nu putem spune, dar costumele ambelor vor fi cu siguranță extraordinare!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s