FAST & FURIOUS PRESENTS: HOBBS & SHAW- primul trailer!

Posted: 01/02/2019 by michaelaplaton in Film
Etichete:, , , , , , , , , , ,

FFHS_INTL_DGTL_1_SHT_ROU.indd

Premiera filmului regizat de David Leitch va avea loc pe 2 august , distributia fiind una stelara, celor doi protagonisti dandu-le replica Hellen Mirren si Idris Elba.

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza FURIOS ȘI IUTE prezintă acum primul său capitol separat, FURIOS ȘI IUTE: HOBBS & SHAW, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în FURIOS ȘI IUTE 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, Brixton (Idris Elba), obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Regizat de David Leitch (Deadpool 2), după un scenariu scris de scenaristul a cinci ditnre capitolele anterioare,  Chris Morgan, filmul e produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia. Producători executivi sunt Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith și Ainsley Davies.

CHRIS MORGAN Scenarist / Producător

Furios și iute 8 e cel mai recent film al lui Chris Morgan care a ieșit pe marile ecrane. Morgan a fost scenarist, dar și producător al acestui capitol din franciza Furios și iute. Filmul a cumulat peste 1, 2 miliarde de dolari în încasări internaționale, și deține în acest moment recordul istoric de încasări în primul weekend pe plan internațional.

Morgan a intrat în echipa artistică a francizei ca scenarist al capitolului Furios și iute: Tokyo Drift, apoi a scris scenariile pentru următoarele cinci capitole din franciza care este cel mai mare succes al studiourilor Universal Pictures, cu un record de încasări de peste 5,1 miliarde de dolari.

Cel mai recent proiect al lui Morgan pentru micul ecran este Bird Box, pentru Netflix. O adaptare a mult-apreciatului roman cu același titlu, filmul o are ca protagonistă pe Sandra Bullock, laureată cu Oscar, iar regia îi aparține lui Susanne Bier, după un scenariu de Eric Heisserer.  Filmul a fost lansat pe 21 decembrie 2018, înregistrând un debut record pentru Netflix.

Aflat în acest moment în faza de producție, Furios și iute: Hobbs & Shaw beneficiază de scenariul lui Morgan, și de prezența megastarurilor Dwayne Johnson, Jason Statham și Idris Elba, iar regia îi aparține lui David Leitch.

Filmul  distribuit de Ro Image 2000 va avea premiera în România simultan cu premiera internațională, pe 2 august 2019.

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s