love-by-design-featured1

Neindoielnic energia pe care o pui intr-un proiect ii da viteza initiala, si din puncutul asta de vedere Love by Design a pornit in forta. Comedie romantica lejera, frumos construita, cu nimic mai prejos decat sute de filme pe care le-am vazut pana acum, iti lasa o boare de prospetime dupa vizionare pentru ca este un film despre cum sa reusesti in ciuda adversitatilor, cum sa iti urmezi visul pana la capat.

Dupa cum arata Romania in filmul asta, cred ca ar fi trebuit sa fie sponsorizat de programul Explore the Carpathian Garden, sa apara frunza carpatina pe generic de la inceput pana la sfarsit. Exceptionala imaginea ( Viorel Sergovici!!!!), bine condus dozajul actiunii, foarte buna coloana sonora(Mark Thomas). Si poate nu stiati ca Julia a inregistrat si piesa Girl to change your world, care este deja in topuri peste ocean, cot la cot cu productii semnate   Justin Timberlake, Maroon 5, One Republic, Katy Perry, Coldplay sau Pharrell Williams. E ceva, nu?

love-by-design-giulia-nahmany-david-lipper

Nu va spun nimic despre poveste, ca sa o descoperiti singuri, dar va garantez ca o sa va placa sinceritatea si prospetimea filmului la care au lucrat nume cunoscute din industrie: regia Michael Damian (cunoscut mai ales pentru rolul Danny Romalotti din Tanar si Nelinistit, dar care a mai regizat si Flicka-Country Pride, A Princess for Christmas, Marley&Me sau Moondance Alexander), montaj Collen si Richard Halsey – care au un Oscar pentru editare si sunt membri din anii ‘80 ai American Cinema Editors, dar si Jane Seymour si David Oakes – care dau un plus de valoare acestui proiect. Cu nimic mai prejos a fost echipa romana de actori ( foarte naturala si convingatoare Manuela Ciucur!), incluzand-o pe Giulia Nahmany – toti bine pozitionati in partituri, profesionisti si cu un aer fresh.

love-by-design-giulia-nahmany-manuela-ciucur

In concluzie, va invit sa vedeti aceasta pelicula stenica, revigoranta care va va aduce zambetul pe buze. Si nici nu poti reactiona altfel, cand o vezi pe Giulia cat de dedicata, atenta cu detaliile si energetica e cu acest prim proiect cinematografic al ei. Multumim Forum Film pentru o seara agreabila, extraordinar de frumos gandita si realizata, si sper ca acest film sa aiba success si sa fie bine primit de public, asa cum merita proiectele in care s-a pus mult suflet, dar si energie pozitiva.

love-by-design-8

Regia: Michael Damian

Scenariu: Janeen Damian, Michael Damian

Cu: Jane Seymour, David Oakes, Olivia Hallinan, Giulia Nahmany, David Lipper, Manuela Ciucur, Andrew Pleavin

 Distribuitor: Forum Film România

Comentarii
  1. You made some good points there. I checked on the internet
    for more information about the issue and found
    most people will go along with your views on this website.

    Apreciază

Lasă un comentariu