Oh, Ramona! by Cristina Jacob

Posted: 24/01/2019 by michaelaplaton in Film
Etichete:, ,

Ne mai desparte mai puțin de o lună până la lansarea celei mai noi producții semnate Cristina Iacob, o comedie diferită de tot ce am văzut până acum, într-un registru care îi permite acestei regizoare atât de înzestrate să comunice deplin, în așa fel încât să ne reinsereze în vârsta „de aur” -adolescența.

portret.rawktpm62d-1000x600

Valorificând un text care a făcut un excepțional rating, romanul „Suge-o , Ramona!” de Andrei Ciobanu- cel care a co-scris scenariul alături de Alex Coteț, filmul spune într-un stil regizoral distinct, eterna  povestea a adolescenței, cu energia, tribulațiile și dramele ei.

casting-suge-o-ramona-e1480062824115

Ecranizarea Cristinei Iacob- creatoarea succeselor  „SELFIE” și „SELFIE 69”  (la vremea lansării cel mai vizionat film al anului) este în engleză, poate și pentru că subiectul aduce o problematică general valabilă, așadar este permeabilă tuturor spectatorilor, indiferent de vârstă, limbă sau naționalitate.

Cea mai așteptată comedie a anului se va lansa de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, la exact patru ani de la publicarea romanului.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s