SUBMARINUL- cel mai asteptat serial tv al anului

Posted: 20/11/2018 by michaelaplaton in Film
Etichete:, , , , , , ,

DasBoot_keyart_HORZ

 SUBMARINUL, mult-aşteptatul serial-eveniment, o producţie cu un budget de 32.8 de millioane de dolari, va avea premiera în exclusivitate la EPIC DRAMA pe 26 noiembrie, de la ora 22.00. Serialul, o coproducţie Bavaria Fiction, Sky Deutschland şi Sonar Entertainment, va fi difuzat în fiecare luni, cu câte două episode consecutiv (de la orele 22.00 şi 23.00).

O poveste despre alegeri şi supravieţuire, Submarinul este un serial cu opt episoade, filmat la Munchen, La Rochelle, Praga şi în Malta şi analizează greutăţile vieţii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi realitatea brutală a traiului într-un conflict armat fără sens. Apreciat pentru amploarea internaţională şi dialogul în mai multe limbi, serialul are o distribuţie de excepţie, ce îi include pe: Vicky Krieps (Phantom Thread), Lizzy Caplan (Masters of Sex) Tom Wlaschiha (Urzeala Tronurilor), Vincent Kartheiser (Mad Men), James D’Arcy (Marvel’s Agent Carter), Thierry Frémont (Juste un regard) and Rick Okon (Tatort).

Submarinul 1

Autentic şi veridic din punct de vedere istoric, noul serial continuă povestea celui din anii 1980, la un alt nivel, cu o nouă navă şi un nou echipaj, care are de îndeplinit o nouă misiune. Totul prin prisma a două poveşti ce se desfăşoară în paralel, pe mare şi pe uscat.

 În toamna anului 1942, în Franţa aflată sub ocupaţie, submarinul U-612 este gata de primul său voiaj, pregătindu-se să participe la ostilităţile din ce în ce mai accentuate din război, alături de tânărul său echipaj şi de noul comandant, Klaus Hoffmann. Cei 40 de tineri aflaţi la prima misiune se luptă cu claustrofobia şi condiţiile grele ale vieţii pe submarin. Personalităţile lor sunt împinse la limită, în timp ce tensiunile cresc, iar loialitatea începe să se piardă. În acelaşi timp, în La Rochelle, lumea lui Simone Strasser îşi pierde controlul, atunci când aceasta se lasă angrenată într-o legătură amoroasă periculoasă şi interzisă, sfâşiată între loialitatea pentru Germania şi Rezistenţa franceză, iar ea începe să pună totul sub semnul îndoielii. Se poate ca tot ce a crezut a fi adevărat să fie doar o minciună?

Lizzy Caplan

Submarinul va avea premiera în exclusivitate la Epic Drama pe 26 noiembrie, de la orele 22.00 şi 23.00.

Despre Viasat World:

Viasat World este o companie media internaţională cu un portofoliu cuprinzător de canale şi SVOD ce include televiziuni documentare, de divertisment, dramă, film şi sport. Cu 27 de canale Pay-TV şi servicii on-demand în teritorii cheie, compania are peste 164 de milioane de abonaţi în peste 50 de ţări. Conţinutul de talie mondială este disponibil în 17 limbi, pentru 18 brand-uri de conţinut. Alcătuite dintr-o vastă plajă de programe de top, canalele documentare Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature şi Viasat Life aduc istoria la viaţă, spun poveştile naturii şi oferă divertisment de cea mai bună calitate, prin poveşti ce inspiră. Epic Drama este canalul dedicat celor mai bune seriale dramatice la nivel mondial. În plus, cele nouă canale diferite dedicate filmului, printre care TV1000, TV1000 Russian Kino şi ViP Premiere, poziţionează compania pe primul loc în rândul canalelor de film din Rusia. Acestea difuzează genuri variate, de la blockbuster-e Hollywood-iene, la cele mai bune producţii internaţionale, cu cele mai bune staruri ale tuturor timpurilor. Dedicată excelenţei în domeniul digital, compania îşi propune să ofere drepturi SVOD pentru aproape întregul portofoliu de conţinut. De asemenea, Viasat World operează ViP Play, un serviciu de streaming disponibil în Rusia, ce oferă abonaţilor acces la întregul portofoliu de canale şi la întreaga grilă de conţinut. Serviciul direct TV1000 Russian Kino este cel mai recent din portofoliul digital, oferind abonaţilor din afara Rusiei acces la o vastă colecţie de filme şi seriale ruseşti.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s