Wonder Park- pe ecrane din primăvara lui 2019

Posted: 15/11/2018 by michaelaplaton in Film
Etichete:, , , , ,

wonder-park-poster

Cautand bresele inca neocupate de lansarile de gen ale mult mai cunoscutelor Disney sau Warner Bros- Wonder Park de la Paramount exploateaza povestea incitanta a imaginatiei unui copil, aducand in poveste animale minunat desenate si colorate.

Filmul spune istoria lui June care imagineaza un parc de distractii in copilarie , il abandoneaza pe masura ce inainteaza in varsta si pierde contactul cu miraculosul, inocenta si gandul fara frontiere – pentru ca apoi sa le redescopere pe toate intr-o plimbare cu un roller coaster care are darul sa o reinsereze in acea perioada a vietii. Parcul tematic este condus de animale- Peanut ( Norbert Leo Butz) , Steve ( John Oliver) si Greta ( Mila Kunis) – care vor intra in incurcaturi ce necesita rezolvari de forta, asa ca June se vede nevoita sa actioneze ca atare.

Cu o poveste frumoasa care spune colorat lucruri fundamentale pentru intelegerea vietii si a lucrurilor care chiar conteaza in ea, Wonder Park devine o destinatie cinefila de parcurs pentru cei mici, dar si pentru adultii care vor sa-si bucure copilul interior.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s