A FI sau A NU FI de vanzare

Posted: 28/10/2014 by MarcelPlaton in Film
Etichete:, , ,

Ieri, in drum spre John Wick, dupa ce am vazut Foxcatcher, imi bubuia capul de gândelniţe, care de care mai indignata si mai iscoditoare, ma suguşa o revolta sora cu mitraliera aia idioata si fara sens din film ….aş fi zis/ facut ceva ca sa opresc sentimentele care ma impungeau.

Mergeţi sa vedeti filmul si o sa ma intelegeţi! Pana atunci va livrez emotia mea frusta la gandul ca povestea este reala, dementul ala –John Du Pont- chiar a existat si l-a impuscat de-adevaratelea pe David Schultz- antrenor si sportiv multimedaliat cu aur, pentru ca nu l-a pupat in fund cum si cand a vrut el, adica in fata aparatului de filmat, pe cand se facea un film cretinoid de adulare a paranoicului.

Bine –o sa ziceti – da ce cauta Dave langa schizofrenic, de ce a acceptat sa intre in jocul asta in care dicta doar banul si bunul plac al Du Pont-ului? Eeee, ati vazut ? Abia acum va apropiati de indignarea mea funciara, aia cu care va intreb cati oameni de caracter, gata sa isi asume consecintele crezurilor personale, ati mai vazut lately? Cati din cei carora li se ofera avantaje de tot felul in schimbul injosirii- or sa refuze?

Oare e simptomatic felul in care oamenii se obisnuiesc sa cante osanale, sa flateze, sa aprobe si sa sustine neconditionat orice nătăramb care are o pozitie de forţa? Pupatul in fund –pentru ceva avantaje, oricare- se raspandeste ca o ebola a mintii pervertite brusc la obedienta ? Linsul si datul din coada( atunci cand nu esti caine !!! ) sa fie noua disciplina olimpica? Caţiva firfirei sau un milimetru mai in fata intr-o ierarhie, sa fie motorul tuturor lucrurilor?

Este omul la mezat pt orice bou cu bani care vrea sa se distreze cumparandu-l?

Raspundeti voi, ca pe mine ma doare capul la gandul ca A FI sau A NU FI  de vanzare nu mai este de mult o dilema existentiala, si ca in curand, ăia care nu au price tag o sa fie nevoiţi sa se caute prin carul cu fân al lumii, ca sa faca demonstraţii prin piete pentru drepturile lor de minoritari, de unde aştilalţi- cu banu’ pe ei- o sa trimita miliţia sa ii scoata cu “bulane” pe cârca.

…..si intre timp, mergeti la film…la Foxcatcher de exemplu.

Comentarii
  1. I like the valuable information you provide
    in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
    I am quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here!

    Good luck for the next!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s