In luna Februarie pe Cartoon Tv+

Posted: 02/02/2022 by michaelaplaton in Film
Etichete:

Cartoon TV+ difuzeaza Legendarium, primul serial de animatie romanesc 3D. Opinci, premiat la TIFF si Animest. Mercy Street, primul lungmetraj de animatie romanesc pentru copii, realizat dupa Revolutia din decembrie 1989.

Cartoon TV+ difuzeaza epidsoade noi din serialul de animatie Legendarium – primul sezon. Doi copii, Rika si Zete, va calauzesc prin lumea legendelor. Aventurtati-va cu familia prin locuri adevarate, dar pline de personaje legendare!
Pe Cartoon TV+ poti vedea lungmetrajul de animatie Aventurile lui Tutu, productie romaneasca realizata anul trecut.
Aventurile lui Tutu, in care eroul principal este Tutu, un baietel de 8 ani. Acesta, evadind din jungla urbană in care exista doar tablete si smartphone-uri, ajunge sa descopere basmele si povestile ascunse in paginile cartilor, ajunge intr-o aventura de neuitat pina pe Marte si inapoi, si descopera inclusiv minunatele obiceiuri si traditii din satul mirific al bunicilor. Personajelor de basm din acest film de animatie le dau glas vocile indragitilor actori: Horatiu Malaele, Marian Ralea, Tamara Buciuceanu Botez, altauri de Mihai Razus si Marcelo Cobzariu.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s