Morbius- premiera în primăvara 2022

Posted: 10/01/2022 by michaelaplaton in Știri, Film
Etichete:, , , , , ,

MORBIUS este un film american cu supereroi care prezintă personajul Morbius, vampirul viu, si care va avea lansarea pe 1 aprilie acest an, fiind produs de Columbia Pictures în asociere cu Marvel.

Regizorul insarcinat sa puna in pagina cinematografica scenariul ce se revendica din Marvel Comics este suedezul Daniel Espinoza, cel care ne-a regalat intre altele cu exceptionala drama dupa un caz real- Child 44 cu o distributie ce ii reuneste pe Tom Hardy, Gary Oldman si Noomi Rapace, dar si SF-ul LIFE in care ii vedem pe Jake Jillenhaal, Rebecca Ferguson si Ryan Reynolds.

In rolul lui Michael Morbius este distribuit Jered Leto ( uimitor ca actor, mai ales in rolurile de compozitie!) si abia asteptam sa vede ce ne rezerva partitura acestui biochimist care incearca sa isi vindece o afectiune rara de sange, dar care se alege in loc de asta cu o grava forma de vampirism! Il secondeaza alte doua nume mari, Michael Keaton si Adria Arjona- pe care am mai vazut-o in Pacific Rim si serialele Emerald City si True Detective.

Distribuit de Sony Pictures Releasing, MORBIUS se dorește a fi al treilea film din Universul Spider-Man al Sony, si va trebui sa avem rabdare pana pe la inceput de aprilie, timp in care – cu siguranta- vor aparea trailere, teasere, vesti!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s