Finalul de decembrie la Epic Drama vine cu premiere incitante și miniserii de sărbători

Posted: 18/12/2020 by michaelaplaton in Cronică TV, Știri, Film

Aflat printre preferinţele telespectatorilor români, canalul Epic Drama a cucerit cu o politică editorială inspirată şi producţii valoroase ale unor regizori, producători şi actori de notorietate. Pentru acest final de an suntem invitaţi să urmărim premierele şi programele speciale pe care ni le dăruieşte Epic Drama de la Viasat Broadcasting.

Detectivul Murdoch: Crăciun Fericit!

Genul programului: Crimă & Mister

Sâmbătă, 19 decembrie de la 22:00 ne reîntâlnim cu Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris, Brendan Coyle, Kelly Rowan, Edward Asner într-un episod special al serialului Detectivul Murdoch, intitulat „Crăciun Fericit”!

Desfăşurarea evenimentelor din acest episod contrazice însă titlul atunci când filantropul Alister McGowan, îmbrăcat în Moş Crăciun, este găsit mort la o petrecere organizată la conacul lui; în plus, cadourile donate cu generozitate pentru copiii sărmani invitați la petrecere au fost furate. Detectivul William Murdoch investighează și își dă seama că nu trebuie doar să rezolve o crimă îngrozitoare, ci și să salveze Crăciunul, într-un episod plin de suspans, creaturi monstruoase şi mister.

Distribuția serialului e completată în acest episod de sărbători de câțiva invitați speciali, printre care Brendan Coyle – cunoscut din serialul „Dowtown Abbey”, Kelly Rowan, din serialul „Rebel în California” și Ed Asner, o adevărată legendă a Hollywoodului și deținător al mai multor Globuri de Aur și Premii Emmy

Toate viețuitoarele, mari și mici

Genul programului: Istoric

Continuă în fiecare  duminică, de la 19:45

Distribuţie: Nicholas Ralph, Rachel Shenton, Anna Madeley, Samuel West, Callum Woodhouse

 Seria aduce atmosfera benignă a urbei de ţara şi îl prezintă pe James Herriot – proaspăt absolvent al Colegiului de Medicină Veterinară din Glasgow, care își urmează visul de a deveni medic veterinar, în superba regiune Yorkshire Dales. Nu trece însă prea mult timp până să-și dea seama că, dacă vrea să trateze animalele, va trebui să le trateze și stăpânii, doar că fermierii din Dales sunt cam greu de mulțumit. La Skeldale House, James face cunoștință cu noua lui familie disfuncțională, cu excentricul lui șef, Siegfried Farnon, fratele lui rebel, Tristan, și vicleană doamnă Hall, care stă tot timpul la cârmă. Iar după ce una dintre frumusețile locale, Helen Alderson, îi atrage atenția, James găsește un nou motiv – de data asta, mult mai solid – ca să rămână în Dales…

Această producție recentă este un remake al serialului original din perioada 1978- 1990, inspirat de viața medicului veterinar James Herriot. Dacă descoperiți că vă place serialul, urmăriți și „Veterinarul din Yorkshire” pe Viasat Nature, ca să aflați cum s-a transmis până în zilele noastre moștenirea lui Herriot.

Morții și viii

Poate nu știaţi că producătorul  Ashley Pharoah  al seriei fantastice  Morţii şi Viii – are un CV impresionant: și-a început cariera în echipa scenariștilor care lucrau la seriale ca „Pacienții”, „Martor tăcut” și „Viața în Eastend”, apoi a creat însuşi seriale britanice de mare succes precum „Viața pe Marte” și „Ashes to Ashes”.

În fiecare seară, de la ora 22:00 aveţi în premieră câte un episod din Morţii şi viii – ce ni-l aduce aproape pe Nathan Appleby, un pionier al psihologiei, ce moștenește Casa Shepzoy, așezată într-o vale superbă, dar izolată, din Somerset şi decide să înceapă acolo o viață nouă împreună cu iubita lui soție Charlotte. Însă viaţa le este în scurt timp tulburată de apariții bizare, înfricoşătoare, care par să se învârtă în mod inexplicabil în jurul lui Nathan, care devine din ce în ce mai îngrijorat. Un serial plin de suspans pentru iubitorii genului fantastic.

Miniseriile de sărbători

Epic Drama vă invită în fiecare seară, începând de duminică, 20 decembrie, de la 22:00,  la miniseriile festive. Veţi putea vedea Endeavour, Cazul Enfield, Miniaturista, Trădătorul, Lupii Berlinului, Misterele Vienei, Războiul lumilor,  o selecție care cuprinde cele mai frumoase și mai bune miniserii difuzate de Epic Drama în anul trecut, numai bune pentru a fi „devorate” în fiecare seară de sărbători – o combinație diversă, în care apar extratereștri și exorciști, detectivi și demoni, eroi și ticăloși, iar acțiunea ne poartă de la Berlin la Viena, de la Londra la Moscova și din Anglia rurală până pe Frontul de Est.

Vizionari miraculoase!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s