Corpus Christi al polonezului Jan Komasa – poate fi văzut on line timp de 3 zile

Posted: 04/12/2020 by michaelaplaton in Știri, Film, On line

Am crezut mereu că filmele, ca și oamenii – au soartă, așa că  părerea mea de rău a fost cu atât mai mare cu cât – tocmai atunci când ar fi trebuit să intre în cinematografe acest film cu totul special care merită cu prisosință văzut – sălile s-au închis! Prin urmare nu am cum să nu vă recomand să nu ratați acestă șansă de a-l vedea, căci începând de astăzi, 4 decembrie,  filmul va fi disponibil în România în sistem VOD, biletul în valoare de 3$ cu valabilitate de 72 de ore, putând fi cumpărat de https://vimeo.com/ondemand/corpuschristifilm.

Vizionarea unui film bun este o bucurie pe care nu ar trebui să v-o refuzați și un fel de a susține distribuitorii de film care acum traversează o perioadă foarte grea!

Neîndoielnic, Corpus Christi a fost revelaţia cineamatografică a anului, cu o nominalizare la Oscar pentru film străin, cu o distribuţie din actori necunoscuţi şi un regizor, Jan Komasa, aflat la început de drum, dar într-atât de puternic şi impresionant, încât a obţinut deja 50 de premii şi a fost selectat în peste 60 de festivaluri, având distribuitori în 50 de țări din toată lumea.

Intens, irezistibil şi dur, filmul curge cu o anume cadenţă, are un ritm intern care nu te lasă să evadezi nici o secundă din scenariu. Povestea este simplă, dar vine cu sumedenie de probleme pe care ni le etalează frust, făcându-ne să reflectăm dacă nu cumva mediul este cel care provoacă şi întreţine partea întunecată din noi, iar rădăcina răului sta în felul în care oamenii îi rănesc, îi înşeală, îi desconsideră şi îi abandonează  pe cei cu probleme. Şi mai adânci sunt întrebările despre natura păcatului şi a credinţei care în acest scenariu vin la pachet, descumpănindu-ne şi mai tare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s