Spectacol excepțional astăzi la Teatrul Odeon

Posted: 23/04/2020 by michaelaplaton in Film

 

la-tiganci-afis

Seara de astazi este una care ne prilejuieste intalnirea cu un text antologic si cu o adaptare si punere in scena exceptionale.

„Continuăm seria Marilor Spectacole @ODEON difuzate săptămânal online și vă oferim joi, 23 aprilie, ora 18:00, spectacolul „La Țigănci” după Mircea Eliade, regia Alexander Hausvater (data premierei: 22 iunie 1993). Spectacolul va fi transmis prin live streaming pe pagina noastră de Facebook, pe site-ul SmartFM, secțiunea Live Fever și va fi disponibil online pe canalul de YouTube până la ora 24:00. Vă rugăm să fiți îngăduitori vizavi de calitatea filmării, pentru că înregistrarea a fost realizată pentru arhiva teatrului și nu pentru difuzare. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată într-un comunicat al instituției.

În „La Țigănci“, lucrul important era descoperirea că publicul poate să se integreze în spectacol.

(Alexander Hausvater)

Spectacolul „La Ţigănci”, regizat de Alexander Hausvater după textul lui Mircea Eliade, va fi disponibil online astăzi, de la ora 18.00, pe canalul YouTube şi pe pagina de Facebook a Teatrului Odeon.

„La Țigănci”

după Mircea Eliade

Regia: Alexander Hausvater

Text pentru spectacol: Cristian Popescu

Decor: Constantin Ciubotariu

Costume: Irina Solomon şi Dragoş Buhagiar

Muzica: Adrian Enescu

Distribuție: Adriana Trandafir, Florin Zamfirescu, Carmen Tănase, Marius Stănescu, Gelu Niţu, Ionel Mihăilescu, Camelia Maxim, Laurenţiu Lazăr, Constantin Cojocaru, Mugur Arvunescu, Dan Bădărău, Iuliana Ciugulea, Mirela Dumitru, Șerban Ionescu, Angela Ioan, Ioan Batinaş, Diana Gheorghian

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveți grijă unii de ceilalți. #stamacasa

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate
Comentarii
  1. imaginarycoffee spune:

    Mulțumim!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s