The Mono Jacks lanseaza INFINIT- noul lor single single

Posted: 24/09/2019 by michaelaplaton in Film
Etichete:, , , ,

the mono jacks live by Naluca

Cântecul „Infinit” este al patrulea single de pe albumul „Ușor distorsionat”, lansat de The Mono Jacks în toamna anului 2017. Videoclipul piesei a fost filmat la București și este regizat de Andi Dumitrescu, cel care a semnat și regia videoclipului 1000 de DA. Noul videoclip The Mono Jacks este realizat într-o manieră inedită, îmbinând arta unor artiști păpușari cu niște decoruri minuțioase pentru un rezultat în egală măsură ludic și emoționant.

The Mono Jacks – Infinit (official video)

https://youtu.be/mHAQbj7TWuk

Infinit

Povestea videoclipului și conceptul păpușilor sunt semnate de Ana Crăciun Lambru, păpușar, regizor și actor: „Din primele acorduri ale melodiilor, The Mono Jacks te ridică din lumea reală și te poartă într-o poveste. E ceva magic acolo, e o vibrație ce atinge alte suflete. O recunoaștem, ca și cum am trăit cu ea toată viața, fără să fim conștienți. Eu văd imagini când ascult o melodie și, încet, încet, “Infinit” mi s-a dezvăluit.  Am văzut o relație, doi oameni, imperfecți – “ăștia suntem noi” – , care sunt pur și simplu iubire. Melodia nu are neapărat un fir narativ, versurile sunt puțin abstracte, par să nu aibă legătură unele cu celelalte, însă povestea celor doi mi-a apărut întreagă, eternă.  El și ea există în fiecare dintre noi. Toți iubim imperfect… infinit”.

*Piesa este disponibilă pentru difuzare, în format wav aici: https://overground.sharepoint.com/:u:/s/team/EcUgSdFMGoJMqr37HhMaIrIBzeO–iEDCw52NN5EYO3fXQ?e=Pidcd4

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s