Noul Magic Național la TNB pe 2 martie!

Posted: 26/02/2019 by michaelaplaton in Film

NOUL MAGIC NATIONAL final.web. JPG

Alături de actori îndrăgiţi ai Teatrului Național din București, rege al jazz-ului la acordeon, Emy Drăgoi revine pe scena mare într-un spectacol-concert ce a cucerit mii de spectatori, nu doar la Teatrul Naţional din Bucureşti, dar şi peste hotare, la festivaluri internaţionale de gen.

Excepţional orchestrat, prezentat într-un format seducător, spectacolul regizat de Ion Caramitru vă invită la o seară a ritmurilor frenetice. În prima seară după Mărțișor, Magic Național revine în scenă cu noutăți la nivelul repertoriului muzical şi al invitaților.

În distribuţia acestui spectacol, în ipostaze artistice mai puţin cunoscute, îi veţi putea asculta şi vedea în continuare pe: Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Marius Manole, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Tania Popa, Eduard Adam, Aylin Cadîr, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea şi Petre Ancuţa.

Magic National_TNB

Alături de Emy Drăgoi, vor asigura atât soundurile moderne cât și aerul retro, formațiile 3D Pro`ect, Jazz Hot Club Romania şi Lucian Maxim, remarcabilul percuţionist binecunoscut şi în lumea teatrului.

La loc de frunte între invitații speciali îl vom aşeza pe Charlie Chaplin! Geniul său se revarsă de pe ecran pe scena mare, şi „Vagabondul” cel încântător de pe ecran, a cărui tinerețe continuă să ne uimească, va primi muzica din scenă. O reiterare modernă a drumului de la filmul mut la sonor.

7M2A7531_ActOrchestra

Muzica lui Eugen Doga, unul dintre cei mai mari compozitori români contemporani, ne va purta pe aripile valsului. Iar „Valsul iubirii” se va întâlni în repertoriul acestei seri speciale, pe scena mare a TNB, cu tangoul argentinian. „Jalusie” va fi interpretat de două perechi de dansatori de la Tango Tangent. După cum şi jazz-ul se va întâlni cu şansoneta şi cântecele ruseşti.

Vă aşteptăm să petreceţi o seară în care Sala Mare a TNB se transformă într-o „Piazza Grande în care renasc epoci, stiluri, stări…”, așa cum observa unul din criticii tinerei generații.

Oferiţi un cadou inedit celor dragi: primiţi şi dăruiţi mărțișorul primăverii printr-un loc rezervat la Noul Magic Național, sâmbătă, 2 martie, ora 20.00, la Sala Mare!

Bilete, la Casa de bilete TNB din foaierul Sălii Mari, precum şi online, pe www.mystage.ro.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s