THE EQUALIZER 2 în curând la cinema

Posted: 19/04/2018 by michaelaplaton in Film
Etichete:,

Finalul lui iulie ne va aduce al doilea The Equalizer al lui Antoine Fuqua, acum în post-producţie,  un action care se anunţă şi mai incitant, avându-l în rolul protagonistului pe Denzel Washington.

De această dată justiţiarulul Robert MacCall va trebui să lupte pentru a-şi răzbuna prietenii, intrând într-un adevărat război cu personaje influente din lumea interlopă.

Cât de departe este hotărât să meargă, vom vedea în acest action-crime-thriller care îi mai are în distribuţie pe Bill Pullman şi Melissa Leo, pe un scenariu pe care îl partajează Richard Lindheim, Michael Sloan şi Richard Weink, echipa cu care Fuqua a lucrat şi la filmul primordial.

Cât despre regizor, el deja este un nume după succesele pe care le-a repurtat cu Training Day, The Replacement Killers, Tears of the Sun, KIng Arthur, Olympus Has Fallen, Shooter si Brooklyn’s Finest, realizate dupa ce a regizat nenumarate videoclipuri de top ale unor piese semnate de Prince, Stevie Wonder, Tony Braxton sau Coolio, având la activ si reclame pt firme precum Wings for Men, Big Star Jeans, Miller Genuine Draft, Reebok, Toyota, Armani and Stanley Tools, el fiind răsplătit cu un Music Video Production Awards: The Young Generators, pentru productia videoclipului  „Gansta Paradise” al lui Coolio si cu Sinclair Tenebaum Olesiuk and Emanual Award pentru trailerul filmului Dangerous Minds din 1995, filmul lui John N. Smith în care jucau Michelle Pfeiffer, George Dzundza şi Courtney B. Vance.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s