AVENGERS INFINITY WAR- Final Trailer

Posted: 27/03/2018 by michaelaplaton in Film

Peste exact o luna va intra pe ecrane aceasta noua pelicula MARVEL, pe care milioane de fani ai benzilor desenate si ai filmelor cu supereroi o asteapta trepidand. Acest ultim trailer ne mai exalta putin imaginatia si ne mai ridica orizontul asteptarilor, caci al nouasprezecelea film MARVEL si al treilea al seriei ce se revendica din povestea primordiala din 1992- The Infinity War- ne propune o reintalnire cu Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow, Dr Strange, War Machine, Spider Man, Vision, Scarlet Which, Falcon, Black Panther, White Wolf/Bucky Barnes, Loki. Si ca si cand nu ar fi fost destui, lor li se adauga personajele din Gardienii Galaxiei, Peter Quill, Mantis, Gamora, Drax the Dystroier, Nebula si minunatii Rocket si Groot- carora le dau glas Bradley Cooper si Vin Disel.

Cu o distributie exceptionala care ii cuprinde pe Robert Downwy Jr, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elisabeth Olsen, Anthony Mackie, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt si Sebastian Stan al nostru, acest  The Avengers a dat adunarea generala si se anunta din punctul de vedere al densitatii de super eroi pe minut de pelicula- unul exceptional.

Mai adaugati si efectele speciale care ne-au uluit in toate productiile MARVEL, si aproape ca nici nu mai conteaza nimic altceva! Speram totusi intr-un scenariu solid care sa le prilejuiasca tuturor partituri valoroase si noua minute pline de actiune si satisfactii cinefile netrucate!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s